Menu

Menu

Sprog SE UK PL
Ring Mail

Hvad er El og Hybrid biler

Elbil

Elbiler har en elmotor som driver bilen frem, Det største og absolut mest væsentlige kendetegn ved en elbil er dens elektriske drivlinje, bestående af en elmotor og et højvoltsbatteri, i stedet for den velkendte forbrændingsmotor og brændstoftank. Et højvoltsbatteri er det batteri i elbilen, som lager energien til at drive bilen frem. Elmotoren har genvinding, et vil sige, at når du slipper speederpedalen, regenererer den strøm til batteriet, og man vil opleve en nedbremsning - lidt ligesom, hvis du motorbremser i en konventionel bil Elbilen skal derfor lades op og det kan være en god investering at købe en ladestander til hjemmet, her der udbydere i markedet, med mange forskellige løsninger, vi tilbyder en gennemgang af de udbyder af ladestander pakker vi finder bedst egnet, sammen med dig.

 

Plug-in Hybrid

En Plug-in hybridbil er også en (HEV: Hybrid Electric Vehicle) som kan køre på el eller benzin/diesel sammen med el.

Den er de af Hybrid bilerne der kan køre længst på el og som har de største batterier, den er ekstremt god til blandet kørsel. Plug-in Hybridbilen vælger selv, hvornår den kører på el eller blandet. Den er klart den af hybridbilerne med størst fradrag på afgiften.

 

Hybrid biler

En hybridbil (HEV: Hybrid Electric Vehicle) kan køre på el eller benzin/diesel sammen med el.

Hybridbilen vælger selv, hvornår den kører på el, og hvornår den slår over på benzin/Diesel, der er mange modeller hvor du også kan vælge hvornår du køre på el eller benzin eller brændstof.

Hybridbilen oplader automatisk, når den kører, og du kan køre helt op til 40 % af tiden på el, afhængig af hvordan du kører bilen, eller hvilket mærke og model det er.

Der kan være mange grunde til at vælge en hybridbil fremfor en traditionel diesel / benzin bil.

 

Mild Hybrid

En mild hybrid bruger elmotorer til at hjælpe forbrændingsmotoren. I en el-bil og hybrid biler er elmotoren og batteriet større end i en mild hybrid. En el-bil kan bruge elmotoren til at køre korte strækninger, og den genoplader batteriet ved hjælp af motoren eller ved regenerativ bremsning, En mild hybrid bil køre længere på literen da elmotoren hjælper fremdriften, det kan nævnes at bla. Fiat 500 har en mild hybrid motor.

 

Fordele ved Hybrid

God gennemsnitlig brændstoføkonomi (især ved plug-in-hybrid).

Mange biler er Miljøvenlig og bæredygtig.

Holder sin værdi bedre pga. lav vægtafgift og km/l.

Meget udstyr og bil for pengene, grundet gunstige afgiftsregler lige nu.

Bykørsel bliver tit på ren el.

Du løber ikke tør for strøm.

Byttepris

Beregn byttepris

Tryk ESC for at afslutte eller tryk her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required