Menu

Menu

Sprog SE UK PL
Ring Mail

Værksted

Skal du have serviceret eller reparer din elbil eller hybrid bil, har vi det rette værktøj og test apparater. Du kan trygt overlade din el eller hybrid bil i vores varetægt, til meget fornuftige priser.

Vi er aut. værksted og udfører reparation og kontrol af alle bilmærker til lave timepriser. Vi reparerer SUV, sportsvogne, alm. biler, mini biler, salgsbiler til en billig pris men stadig autoriseret kvalitet.

Grundet udvalget af salgsbiler i vores bilhus, er vi vant til at udføre reparationer af følgende mærker Audi, BMW, Jaguar, Mercedes, Volvo, Porsche, Volkswagen, Seat, Skoda, Peugeot og Toyota ect.

Gratis lånebil

Vi har Gratis lånebiler til alle vores faste kunder, hvor man kun skal betale for den obligatoriske faste daglige selvrisiko forsikring på bilen, iht. Til kravet fra vores forsikring.

Og vi er altid klar med et godt tilbud på værksteds arb. og Service.

Tilbud på værkstedsopgave

Om vores værksted, på Tåstruphøj 44, 4300 Holbæk

For fortsat at kunne imødekomme vores kvalitetsbevidste Subaru kunders forventninger, har vi på Tåstruphøj 44 i Holbæk, et moderne værksted med alt i teknologi & udstyr samt behagelige faciliteter til vores biler og kunder.

Venteområde med internet-adgang, forfriskninger og mulighed for at slappe af foran et TV. Har man ikke mulighed for at vente på bilen, tilbyder vi naturligvis lejebiler.
 
Vi har et veluddannet personale, som besidder den sidste nye viden indenfor hver deres område af Subaru, men ligeså vigtigt;  altid går til opgaverne med overblik og engagement. Selvom vi er en virksomhed med vokseværk, holder vi stædigt fast i den personlige kundebehandling: Hver sin kunde - hvert sit behov - hver sin løsning. Vi har mennesker og ikke numre som kunder. Med en grundlæggende holdning ”Vi leverer altid en standard, vi kan være bekendt” vi har alle fornødne certifikater og kurser fra Subaru. 

Udviklingen af nyvognsforhandlernettet går i retning af færre forhandlere og værksteder, hvorfor man naturligt oplever lang transporttid til et mærkeværksted. Her bestræber Toftegaard Biler sig på, at være løsningen for dig i lokalområdet. Som autoriseret værksted for Subaru & Chevrolet, har vi det fornødne udstyr, der kræves for at holde en moderne bil i topform.
På vores værksted kan vi servicere alle mærker, dog har vi gennem årene især opbygget en dybdegående viden omkring de biltyper vi typisk leverer via vores salgsafdeling: Mærker som Audi, Alfa Romeo, BMW, Jaguar, Mercedes, Porsche, Volvo, VW med flere. 

Vi arbejder ud fra lidt gammeldags principper om at den forbrugte tid er den Du betaler for. Ingen avancerede fastpris-systemer der yderst sjældent kommer kunden til gode. Vi har en række af samarbejdspartnere således, at vi kan være totalleverandør til din bil med rustbeskyttelse, syn og sadelmager arbejde. 
Kosmetisk klargøring, skadesreparation, rudeskift, udfører vi selv på adressen.  

100 Biler på lager

4000 tilfredse bilkøbere

500 kørende aftaler

Etableret i 2003

Byttepris

Beregn byttepris

Tryk ESC for at afslutte eller tryk her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Udfyld de påkrævede felter