Hvad er flex-Leasing

Flex-leasing

Ved flex-leasing leaser du en bil uden registreringsafgift, og betaler herefter registreringsafgiften månedsvis for en ønsket periode. For at benytte denne løsning skal afviklingen kombineres med en finansiel leasingkontrakt gennem et leasingselskab.

En flex-leaset bil er meget nemmere at sælge efter endt leasing periode, da der ikke er afgift tilbage i bilen. Det betyder også, at man uden besvær kan sælge den i udlandet, hvor der er et meget større køberklientel.

En flex-leaset bil er meget nemmere at sælge efter endt leasing periode, da der ikke er afgift tilbage i bilen. Det betyder også, at man uden besvær kan sælge den i udlandet, hvor der er et meget større køberklientel.

Flex-leasing
Hos Toftegaard Exclusive bestræber sig på, at være en kvalitetsudbyder af serviceydelser inden for alt i billeasing.
Begrebet flexleasing anvendes fortsat i vidt omfang, men ud fra den gældende lovgivning, at der ikke forskel på almindelig Finansiel leasing eller flexleasing.
Men der er relevant at tale om ”fleksibilitet i din leasingaftale” der for ordet flexleasing.
Fleksibiliteten i denne leasingform er mest tydelig forbindelse med sæsonleasing eller korte 6 mdr. 12 mdr. leasingforløb. Hvor du hurtigt har muligheden for at sælge din bil til os, med et laver værditab taget ud fra bilen pris uden afgift, du sælger simpelthen din afgiftsfrie bil til os med henblik på efterfølgende ny leasing, deraf Fleksibiliteten.
Der er mange fordele ved at lease din bil gennem Toftegaard Exclusive. Der er en langt mindre kapitalbinding end ved køb af tilsvarende bil (fuld afgift), lavere mdr. ydelse og derved laver totalomkostninger.

Hvordan læser du et tilbud på flexleasing?
Flexleasing er blevet endnu mere populært, hvilket også betyder flere udbydere samt en lang række forskellige tilbudstyper og opsætninger. Udfordringen er, at to leasingtilbud sjældent er sens. Derfor bør du vide præcis hvad du skal kigge efter, når du sammenligner tilbud.
Hvordan læser du tallene?
Når du læser et leasingtilbud, er der som udgangspunkt fire beløb at forholde sig til
  • Førstegangsydelsen,
  • Den månedlige ydelse
  • Restværdien
  • Bilens pris.
Disse fire beløb er alle lige vigtige. Se derfor aldrig alene på f.eks. den månedlige ydelse, har du fået andre tilbud, kan vi nemt forklare dig hvilket tilbud der er bedst.

Førstegangsydelsen
Beløbet består af en procentdel af bilens pris og indeholder normalvis nedskrivning på bilens restværdi. Ligger du en højere førstegangsydelse, dog maks. 30%, og min. 15% fås derfor en lavere restværdi.
Bemærk: Da de fleste biler taber en vis værdi henover leasingperioden regn med 15/20 procent pr. år, er det vigtigt, at bilen hvert år nedskrives til et realistisk niveau. Spørg derfor altid til, hvor meget der går til nedskrivning på bilens værdi.
Vi råder vores kunder til at nedskrive med det meste af udbetalingen.

Restværdien og bilens pris
Restværdien er det beløb, som bilen skal videresælges til efter endt leasing..
Førstegangsydelse + restværdi = er ikke altid = bilen pris der kan være reguleringen i den mdr. ydelse.
For uddybning af overstående skriv en mail til salg@toftegaardbiler.dk eller ringe til os på 59440540, vi vil gøre alt for at hjælpe vores kunder. 
 

Kontakt os

Skriv en besked til os, så finder vi bilen du mangler!

*
*
*
*
SEND
FANDT DU IKKE DET DU SØGTE - KLIK HER