Menu

Menu

Sprog SE UK PL
Ring Mail

Ny hjemmeside

Hurra, hurra vi er LIVE med vores nye design af Toftegaard Biler A/S nu med Fiat.
Finder du fejl er du velkommen til at skrive til mig på mark@toftegaardbiler.dk
God dag, og tak fordi du kiggede forbi.

Se Fiat

Service

Autoriseret Subaru serviceværksted i Holbæk

For fortsat at kunne imødekomme vores kvalitetsbevidste kunder og Subarus forventninger, har vi et moderne værksted med alt i teknologi og udstyr samt behagelige faciliteter til vores kunder på Tåstruphøj 44 i Holbæk. Vi er også Holbæk, Odsherred og Roskildes områdets eneste autoriseret Subaru værksted.

Venteområdet er med internetadgang, forfriskninger og mulighed for at slappe af foran et TV. Har man ikke mulighed for at vente på bilen, tilbyder vi naturligvis gratis lejebiler (se afsnit om lejebiler.

Vi har et veluddannet Subaru personale, som besidder den sidste nye viden inden for hver deres område, men ligeså vigtigt - altid går til opgaverne med overblik og engagement. Selvom vi er en virksomhed med vokseværk, holder vi stædigt fast i den personlige kundebehandling: Hver kunde - hvert sit behov - hver sin løsning. Vi har mennesker og ikke numre, som kunder. Med en grundlæggende holdning: ”Vi leverer altid en standard, vi kan være bekendt, og vi vil altid gerne hjælpe dig.”

Gratis lånebil

Vi har gratis lånebiler til alle vores faste kunder, hvor man kun skal betale for den obligatoriske selvrisiko på bilen, i henhold til kravet fra vores forsikring.

.

Tilbud på Service

Byttepris

Beregn byttepris

Tryk ESC for at afslutte eller tryk her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required