Undgå beskatning af firmabil.

Undgå beskatning af firmabil

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er rent faktisk muligt med de nye leasingformer.

Er du indehaver, eller ansat i et firma har du mulighed for at lave en Split-Leasing af din firmabil. Hvilket gør at du slipper for at blive beskattet af firmabil. Med Split-leasing skal du ikke længere lade bilen stå på din arbejdsplads, men kan også køre i privat regi uden at blive beskattet.

Der skal blot føres kilometerregnskab, hvilket foregår automatisk med en monteret Tracker. På denne måde fordeles bilens totale omkostninger mellem arbejdsgiver og medarbejder efter privat og erhvervsmæssig andel.

Reelt foregår det således, at der oprettes to leasingaftaler på den valgte bil. Én til firmaet og én til dig privat. Du betaler selv de udgifter der er forbundet med din private kørsel og firmaet betaler den andel, som foregår i firmaregi.

Metoden er fuldt godkendt af SKAT, og er et attraktivt alternativ til fri firmabil, idet medarbejderen har mulighed for at køre både bedre og billigere  – og arbejdsgiveren får en minimering af de totale omkostninger.

Der er mange fordele ved denne leasingform, blandt andet:

  • Du betaler et mindre beløb i udbetaling end ved traditionel leasing eller køb.

  • Den månedlige ydelse er lavere.

  • Split-Leasing giver væsentlig mindre kapitalbinding  – typisk 70%  mindre.

  • Leasingperioden kan være helt ned til 3 måneder men oftest for 12 mdr. ad gangen.

  • Afskrivningsgrundlaget er ca. 1/3

  • Da bilen er uden dansk afgiftspåvirkning, er forhandlere mere interesseret i at købe bilen, hvilket giver en bedre salgspris.

For uddybning af overstående skriv en mail til salg@toftegaardbiler.dk eller ringe til os på 59440540, vi vil gøre alt for at hjælpe vores kunder. 

Kontakt os

Skriv en besked til os, så finder vi bilen du mangler!

*
*
*
*
SEND
FANDT DU IKKE DET DU SØGTE - KLIK HER