Bilværksted i Holbæk - reparationer udført af professionelle

VÆRKSTED

Vi er aut. Subaru & Chevrolet værksted. Vi udfører reparation og kontrol af alle bilmærker til konkurrencedygtige timepriser. Vi reparerer alle almindelige biltyper, mini biler / St.cars / MPV / SUV & 4WD til en billig pris men stadig autoriseret kvalitet.

Grundet udvalget af salgsbiler i vores bilhus, er vi vant til at udføre reparationer af følgende mærker Audi, BMW, Jaguar, Mercedes, Volvo, Porsche, Volkswagen, Seat, Skoda, Peugeot og Toyota ect.

Om vores værksted, på Tåstruphøj 44, 4300 Holbæk

For fortsat at kunne imødekomme vore kvalitetsbevidste kunders forventninger, har på Tåstruphøj 44 i Holbæk. Et værksted der har alt i moderne udstyr og behagelige faciliteter til vores kunder.

Venteområde med internet-adgang, forfriskninger ala kaffe, kacao, kildevand og popcorn du har mulighed for at slappe af foran et TV eller få lavet lidt arbejde. Har man ikke mulighed for at vente på bilen, tilbyder vi naturligvis gratis leje/låne biler alt efter hvad man forlanger
 
Vi har et veluddannet personale, som besidder den sidste nye viden indenfor hver deres område, men ligeså vigtigt;  altid går til opgaverne med overblik og engagement. Selvom vi er en virksomhed med vokseværk, holder vi stædigt fast i den personlige kundebehandling: Hver sin kunde - hvert sit behov - hver sin løsning. Vi har mennesker og ikke numre som kunder. Med en grundlæggende holdning ”Vi leverer altid en standard, vi kan være bekendt”


Udviklingen af nyvognsforhandlernettet går i retning af færre forhandlere og værksteder, hvorfor man naturligt oplever lang transporttid til et mærkeværksted. Her bestræber Toftegaard Biler sig på, at være løsningen for dig i lokalområdet. Som autoriseret værksted for Subaru & Chevrolet, har vi det fornødne udstyr, der kræves for at holde en moderne bil i topform.
På vores værksted kan vi servicere alle mærker, dog har vi gennem årene især opbygget en dybdegående viden omkring de biltyper vi typisk leverer via vores salgsafdeling: Mærker som Audi, Alfa Romeo, Volvo, BMW, Jaguar, Mercedes, Porsche, Volvo, VW med flere. 

Vi arbejder ud fra lidt gammeldags principper om at den forbrugte tid er den Du betaler for. Ingen avancerede fastpris-systemer der yderst sjældent kommer kunden til gode. Vi har en række af samarbejdspartnere således at vi kan være totalleverandør til din bil med rustbeskyttelse, syn og sadelmager arbejde. 
Kosmetisk klargøring, skadesreparation, rudeskift, udfører vi selv på adressen.  
 
 

 

 

Vi blev i 2014 Aut. Subaru værksted og 2019 blevet vi også Aut.  FTZ værksted. Subaru / FTZ er en landsdækkende værkstedskæder, der flere gange årligt kvalitetskontrolleres af. Så du er altid sikret fejlfrit værktøj og fejlfrie service oplevelser.

Ny lovgivning gør, at vi endelig kan servicere din/alle biler efter mærkets foreskrifter og fortsat opretholde vognens garantier. Det vil sige, det samme arbejde nu bare til en fair pris. Vi har via kædesamarbejdet med Subaru / FTZ mulighed for at købe stort ind, hvilket giver dig mere konkurrencedygtige priser på vores værksted. Du kan, som kunde, vælge mellem originale reservedele, eller originale erstatningsdele, OE-dele, afhængigt af forventninger til serviceudgiften. Vi har altid sæsonrelaterede og konkurrencedygtige tilbud på eksempelvis A/C service eller vinterdæk.  

Chevrolet har desværre valgt at trække sig ud af Europa, hvorfor der ikke kommer flere nye biler til det Europæriske marked. Chevrolet har i den seneste årrække ligget i toppen af salgslisterne i Danmark, og der kører mere end 55.000 Chevrolet biler rundt på de danske landeveje. Selvom vi ikke får flere nye biler til Danmark, fortsætter alt som vanligt på eftermarkedet. Du vil stadig kunne få serviceret din bil på vores autoriserede Chevrolet værksted, i minimum 10 år frem jf. EU-regler. Vi kan ekslusivt tegne en udvidet fabriksgaranti forlængelse i op til 5 år eller 150.000 km. Har du i dag en serviceaftale hos os, kan du forlænge denne. Er du ny kunde kan du læse mere om Danmarks bedste Chevrolet garanti på linket nedenfor.

Danmarks bedste Chevrolet garanti 5 år / 150.000 km

 

Subaru er japansk kvalitet i topklasse. Raffineret teknik, et banebrydende permanent 4-hjulstræk, optimal sikkerhed og en finish for feinschmeckere. Subaru er bygget til at modstå de hårdeste udfordringer. Dog kræver en Subaru at få overholdt sine service, disse skal udføres for hver 15.000 km. En serviceret Subaru, kvitterer med altid at ligge i toppen hvad angår fejlfrihed, og er flere gange kåret til verdens mest fejlfrie bil. Toftegaard Biler er dit  lokale Autoriserede Subaru værksted og dækker det meste af Midt- og Vestsjælland fra Holbæk. 

 

Kontakt os pr. telefon eller via nedenstående link for et konkret tilbud på din forestående reparation.

ÅBNINGSTIDER VÆRKSTED: 

MANDAG: 08:00 - 16:00

TIRSDAG: 08:00 - 16:00

ONSDAG: 08:00 - 16:00

TORSDAG: 08:00 - 16:00

FREDAG: 08:00 - 15:30

LØRDAG:  Lukket

SØNDAG: Lukket

vaerksted@toftegaardbiler.dk eller på tlf. 59 440 540.

Kontakt os

Skriv en besked til os, så finder vi bilen du mangler!

*
*
*
*
SEND
FANDT DU IKKE DET DU SØGTE - KLIK HER