Menu

Menu

Sprog SE UK PL
Ring Mail

OM LEASING

LEASING / KØBEKONTRAKT

Hos Toftegaard Exclusive, Fiat og Subaru Holbæk besidder vi ekspertisen til at yde en kyndig og regulær rådgivning om Leasing og finansieringen af dit kommende bilkøb.

vi rådgiver til Firma eller privat kunder, vi rådgiver individuelt ud fra dit perspektiv og kan ofte supplere med knowhow om regler, renter, skattemæssige konsekvenser og leasingmåder.  

Der er kort skitseret tre former for bilkøb, Kontant, finansiering eller leasing.

Vi tilbyder alle former for leasing: 

Finansiel Leasing

Privatleasing / Flex-Leasing

Finansiel Flex-Leasing

Operationel Leasing

Sæson-Leasing / split-leasing

Vi tilbyder Kontantkøb og Billån:

Vi tilbyder alm. billån

Guldlån uden udbetaling

Alm. kontant priser på bilen.

Lad os sammen regne ud hvad der bedst kan svar sig for dig.

Der er mange fordele ved div. leasingformer:

Du betaler et mindre beløb i udbetaling end end ved køb

Den månedlige ydelse er lavere end ved køb

Afskrivningsgrundlaget er ca. 1/3 af prisen

Beskatning genberegnes hvert år, så der er en laver personlig beskatning.

Vi benytter KUN banker og stor leasingselskaber, det er din sikkerhed.

FÅ RÅD OG VEJLEDNING HER

Det er ikke vanskeligt at vurdere, hvornår det er en god idé at lease, eller alm. køb, men det afhænger af mange variabler. Vi sidder klar til at tage en god snak omkring dine muligheder, og sammen med dig lave en beregning på bilen, så du får den bedste løsning for dig personligt eller din virksomhed. Du er meget velkommen til at skrive en mail til salg@toftegaardbiler.dk eller ringe til os på telefon 59440540. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Læse i nedestående om de leasingformer vi tilbyder. 

 

Finansiel leasing

FINANSIEL LEASING - EN GUIDE

Finansiel leasing er en af de mest simple leasingformer. Der følger en del fordele med denne leasingaftale, som gør det yderst attraktivt i nogle situationer. Udover fordelene ved denne leasingform, bør du også være opmærksom på de implikationer, der følger med denne aftale. Vi tager dig igennem det hele her på siden, så du er godt klædt på til at træffe en beslutning, der passer til din situation.

 

operationel leasing

HVAD ER OPERATIONEL LEASING?

Operationel leasing er en aftale, hvor du lejer en bil i en kortere periode. Der betales et månedligt beløb, som bliver beregnet ud fra brugsværdien. Du undgår derfor at binde likviditet. I modsætning til finansiel leasing tager leasingselskabet sig af produktrisiko, så du skal derfor ikke have tegnebogen oppe i forhold til risikoen på restværdien og serviceaftaler med bilen. Disse ting tager leasingselskabet sig af, aftalen laves typisk på vores nye Fiat eller Subaru. 

Hvis du gerne vil vide mere præcist, hvad der er inkluderet i en operationel leasing hos os, så er du meget velkommen til at kontakte os. Dette vil i høj grad afhænge af aftalens udformning, så vi vil gerne hjælpe til i forhold til rådgivning, så du får en aftale, der passer til dine behov.

flex leasing

Ved flex-leasing leaser du en bil uden registreringsafgift, og betaler herefter registreringsafgiften månedsvis for en ønsket periode. For at benytte denne løsning skal afviklingen kombineres med en finansiel leasingkontrakt gennem et leasingselskab.

En flex-leaset bil er meget nemmere at sælge efter endt leasing periode, da der ikke er afgift tilbage i bilen. Det betyder også, at man uden besvær kan sælge den i udlandet, hvor der er et meget større køberklientel.

En flex-leaset bil er meget nemmere at sælge efter endt leasing periode, da der ikke er afgift tilbage i bilen. Det betyder også, at man uden besvær kan sælge den i udlandet, hvor der er et meget større køberklientel.

SPLIT leasing

Med split leasing skal du ikke længere lade bilen stå på din arbejdsplads, men kan også køre i privat regi uden at blive beskattet.

Så er du indehaver, eller ansat i et firma har du mulighed for at lave en Split-Leasing af din firmabil. Hvilket gør at du slipper for at blive beskattet af firmabil. Med Split-leasing skal du ikke længere lade bilen stå på din arbejdsplads, men kan også køre i privat regi uden at blive beskattet.

Lav bil beskatning

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er rent faktisk muligt med de nye leasingformer.

Er du indehaver, eller ansat i et firma har du mulighed for at lave en Split-Leasing af din firmabil. Hvilket gør at du slipper for at blive beskattet af firmabil. Med Split-leasing skal du ikke længere lade bilen stå på din arbejdsplads, men kan også køre i privat regi uden at blive beskattet.

100 Biler på lager

4000 tilfredse bilkøbere

500 kørende aftaler

Etableret i 2003

Byttepris

Beregn byttepris

Tryk ESC for at afslutte eller tryk her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required