Menu

Menu

Sprog SE UK PL
Ring Mail

Service

Toftegaard biler har Aut. service værksted i Holbæk

For fortsat at kunne imødekomme vores kvalitetsbevidste kunder på både exclusive leasingbiler og Fiat forventninger, har vi på Tåstruphøj 44 i Holbæk, et moderne værksted med alt i teknologi & udstyr samt behagelige faciliteter til vores kunder, vi er også Holbæk, Odsherred og Roskildes områdets eneste autoriserede Fiat værksted. 

Venteområde med internet-adgang, forfriskninger og mulighed for at slappe af foran et TV. Har man ikke mulighed for at vente på bilen, tilbyder vi naturligvis gratis lejebiler (se afsnit om lejebiler.
 
Vi har et veluddannet værkstedspersonale personale, som besidder den sidste nye viden indenfor hver deres område, men lige så vigtigt; altid går til opgaverne med overblik og engagement. Selvom vi er en virksomhed med vokseværk, holder vi stædigt fast i den personlige kundebehandling: Hver sin kunde - hvert sit behov - hver sin løsning. Vi har mennesker og ikke numre som kunder. Med en grundlæggende holdning ”Vi leverer altid en standard, vi kan være bekendt” og vi er altid åbne for at hjælpe dig.

På vores værksted kan vi servicere alle mærker, dog har vi gennem årene især opbygget en dybdegående viden omkring de biltyper vi typisk leverer via vores salgsafdeling: Mærker som Audi, Alfa Romeo, Volvo, BMW, Jaguar, Mercedes, Porsche, VW med flere. 

Gratis lånebil

Vi har Gratis lånebiler til alle vores faste kunder, hvor man kun skal betale for den obligatoriske faste daglige selvrisiko forsikring på bilen, iht. Til kravet fra vores forsikring.

Og vi er altid klar med et godt tilbud på værksteds arb. og Service.

Tilbud på Service

Byttepris

Beregn byttepris

Tryk ESC for at afslutte eller tryk her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Udfyld de påkrævede felter