Menu

Menu

Sprog SE UK PL
Ring Mail

Flex leasing

Du finder mange former for leasing på markedet, men en af de billigste og mest fleksible er flexleasing. Med denne type leasing har du mulighed for nemt at kunne sælge bilen efter endt kontrakt, fordi der ikke er nogen afgift tilbage i bilen. 

HVORDAN FUNGERER FLEXLEASING?

Med flexleasing får du nogle fordele i forhold til fleksibiliteten af aftalen. Hos Toftegaard Exclusive får du eksempelvis stor fleksibilitet med antallet af måneder, hvor du er bundet til aftalen. Her vil du kunne vælge kortere forløb som sæsonleasing eller leasing i 6 til 12 måneder, hvorefter du simpelthen bare kan sælge bilen til os igen. Her vil der være et lavere værditab på bilens pris end ved en længere leasingperiode, og du kan derfor slippe afsted med en lavere månedlig ydelse end ellers. Jo højere bilens pris er, jo bedre kan flexleasing betale sig, og du vil sagtens selv kunne sælge bilen udenlands efter endt leasingperiode. 

HVAD ER FLEXLEASING?

Når du leaser en bil, så er det i store træk det samme som at leje en bil og bruge den i en vis periode. Du kan finde mange forskellige former for leasing, men der er overordnet to typer af leasing, som gør sig gældende på det danske marked, nemlig finansiel leasing og operationel leasing, som du kan læse mere om her:

  • Finansiel leasing: Når du benytter finansiel leasing, så finansierer du samtidig den bil, du leaser, i et vist omfang. Denne type af leasing kan godt virke som et gammeldags lån til køb af bil, men forskellen er, at man som regel leaser en bil i 36 måneder. Her udregnes en restværdi af bilen, og det er så forskellen på nyprisen og restværdien, som du kommer til at betale af på månedligt. Du kommer derudover til at betale en vis procentdel af registreringsafgiften på bilen månedligt. Efter endt leasingperiode vil du have muligheden for selv at sælge den leasede bil til den pris, du kan få, eller du kan sælge bilen til os.
  • Operationel leasing: Denne type leasing virker i højere grad som decideret leje af en bil, da du opnår det, man kalder brugsret til bilen, men uden at “sælge” bilen efter endt leasingperiode. Her står du ikke selv for vedligeholdelse af bilen, da leasingfirmaet har ejerskabet. På den måde vil denne form for leasing generelt også kræve en højere månedlig indbetaling, da der er større risiko fra leasingfirmaets side. 

Flexleasing ses inden for lovens rammer som finansiel leasing, men i de fleste tilfælde nævnes leasingtypen ikke eksplicit i det tilbud eller den opsætning, du får at se.

VIGTIGT AT VIDE OM TILBUD PÅ FLEXLEASING

Derfor bør du være opmærksom på, hvordan du læser et leasingtilbud. Du kan med fordel være opmærksom på fire forskellige beløb, der alle er centrale for dig som leasingtager:

  • Førstegangsydelsen: Dette beløb kan ligge på maksimalt 30% af bilens pris i henhold til gældende lovgivning, og beløbet kan være ned til 15% af bilens pris. Den førstegangsydelse, du betaler, bruges normalt som en del af nedskrivningen af bilens restværdi, hvilket er en sikkerhed for os som leasingfirma. 
  • Den månedlige ydelse: Denne ydelse bliver større eller mindre alt efter, hvor høj restværdien på bilen vurderes til at blive. Du kommer nemlig generelt til månedligt at betale forskellen på bilens nypris og bilens restværdi. 
  • Restværdien: Den værdi bilen vurderes til at kunne have efter endt leasingperiode. Jo længere leasingperioden er, jo lavere vil restværdien være, men jo længere tid vil du også have at betale beløbet af. 
  • Bilens pris: Det bilen kan sælges for fra ny af. Jo højere bilens pris er, jo mere bliver flexleasing en god mulighed, da du ikke binder en stor del af din kapital i betalingen af bilen, og du relativt hurtigt kan sælge bilen efter endt leasingperiode og få en fin pris at lease en ny bil for. 

Du kan ikke altid udregne den månedlige ydelse ud fra førstegangsydelsen og restværdien, bilen vurderes til at have, da der kan være variationer i månedlig ydelse ud fra mange forskellige faktorer. Har du brug for uddybning eller afklaring af spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Toftegaard Exclusive på mailen salg@toftegaardbiler.dk eller på telefonnummeret 59440540. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og der er ingen dumme spørgsmål.

100 Biler på lager

4000 tilfredse bilkøbere

500 kørende aftaler

Etableret i 2003

Byttepris

Beregn byttepris

Tryk ESC for at afslutte eller tryk her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* Udfyld de påkrævede felter