Menu

Menu

Sprog SE UK PL
Ring Mail

Klargøring af biler

Hos Toftegaard Biler, har vi kosmetisk klargøring af vores biler, altid været prioriteret højt. 

Vi kan som dit lokale værksted tilbyde, alle former for professionel bilpleje, almindelig vask, afrensning af flyverust, motorvask, en komplet lakbehandling m.m. En lakbehandling kan være med til at forlænge levetiden på én fabriksny bil og give en nyvogns lignende glans på en brugt bil.

Samtidig kan interiøret også tilbageføres til den behagelige fornemmelse af ny bil. Vi rengør kabinen komplet, ventilationskanaler, fjernelse af pletter og rens af sædestoffet, eliminering af dårlig lugt samt ny glans til matte plastdetaljer og meget meget mere!

Det er en omfattende proces at udføre en komplet klargøring. Heldigvis udebliver resultatet ikke, vi har nedenfor illustreret hvordan knowhow og professionelle produkter kan udrette mirakler. 

Du er meget velkommen til at skrive en mail til per@toftegaardbiler.dk eller ringe til os på telefon 59440540. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Nederst på siden kan du se vores åbningstider.

God dag.

Step 1

Der udføres en motorvask, hvor vi med 90 grader varmt vand, højttryksrenser motorrummet. På den måde fjernes gammel olierester, støv og andet snavs. Herefter blæses motorummet tørt og impregneres med konserverende midler på plastdele m.m.

Step 2

Alle bilens dørfalser renses i bund, med anvendelse af smuds opløsende sæber og højttryksrensning. Her fjernes også alle fedtstoffer på dørhænglser m.m. Disse smøres op igen og gummilister impregneres for fortsat at bevare smidigheden og derved tætheden. Bilens fælge renses med koncentreret fælgrens, så gammelt fast brændt bremsestøv fjernes.

Step 3

Bilens reservehjul pilles ud og hjulbrønd støvsuges og vaskes. Øvrige ting fra kabine, dørlommer og handskerum samles og pakkes til kunden. Herved er bilens interiør nu klar til vores behandling.

Step 4

Med den udvendige grov rengøring overstået, bevæger vi os indenfor i kabinen. Her fjernes måtter, tages ud og renses med sæbe og højttryksrenser. Kabinen støvsuges grundigt, trykluft anvendes kombineret med kraftig støvsuger, således at alt snavs kommer væk. Herefter vaskes og renses sæder med specielle kemikalier ligesom indvendig vinyl, og øvrige overflader vaskes ned. Herefter impregneres materialerne, for at genskabe glans og overflade følelsen.   

Step 5

Af og til er der lidt ekstra udfordringer ift. rygerbiler eller hundebiler. Her kræves lidt ekstra arbejde for at opnå et tilfredstillende resultat. Her anvendes speciel desinficerende sæbe for at nedbryde bakterieflora og genskabe materialets oprindelige stand. Denne proces kan koste ekstra.

Step 6

Bilens lak dybderenses. Lakken på din bil ødelægges af solens uv-stråling og ridser fra vaskehaller, vejr og vind. Vi fjerner de ødelagte lakceller, og genskaber glansen. Afhængig af lakkens tilstand kan processen skulle gentages. Vi kan efter endt polering tilbyde markedes bedste lakforsegling Ziebart Diamond Gloss, et harpiksbaseret produkt, der konservere lakken og hærder dennes overflade og derved øger modstandsdygtigheden og giver en dyb glans.

Priser for ovennævnte behandling er kr. 3.995,- inkl. moms.

Ønsker du delbehandlinger, kan du på linket se en udspecificeret prisliste. 

Nyhed:

Vi kan som noget nyt tilbyde, at rette "Bilka buler" uden at skulle lakere din bil således at du slipper for farveforskel m.m.

Byttepris

Beregn byttepris

Tryk ESC for at afslutte eller tryk her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required