Menu

Menu

Sprog SE UK PL
Ring Mail

OM FIAT HOLBÆK

Fiat har i mange år være et stærkt bilmærke i Holbæk og omegn, Toftegaard Biler A/S er stolte af at videreføre mærket som autoriseret Fiat forhandler fra år 2020.

Vi tilbyder fuldt personvognsprogram i vores store udstilling og værksted, da vi altid har et fuldt Fiat program udstillet. Her kan du se og prøve den smarte Fiat 500, Fiat Panda eller den rummelige Fiat Tipo. Kom derfor gerne  forbi og se og prøv vores skønne Fiat biler, med italiensk køreglæde og passion.

Fiat, mere end 100 år på fire hjul

Fiat begyndte tilbage i 1899 med grundlæggelsen af Fabbrica Italiana Automobili Torino og den første model: 3½ HP. Fiat har altså været med helt fra den moderne bilindustris spæde start. Siden da har vores biler, stempel for stempel og hver eneste nye idé, skrevet historien om vores mærke og den italienske verdensomspændende mobilitet. Vi er stolte af, at være det bilmærke, der flest gange er løbet med titlen ”Årets Bil i Danmark”. Hele 9 gange er vi blevet tildelt dette eftertragtede emblem. På koncernplan er det mellem Fiat og Alfa Romeo blevet til hele 11 sejre, hvilket også er mere end noget andet bilmærke. På internationalt plan holdes rekorden ligeledes i fin stil til ”Car Of The Year” med 9 sejre til Fiat mærket og 12 på koncernplan – hvilket ingen andre bilmærker kommer i nærheden af.

Denne store test, som faktisk er verdens største uafhængige biltest, har eksisteret siden 1964, og afholdes i øvrigt i Danmark hvilket den har været de seneste 30 år. Siden 1984 er den nemlig blevet afholdt ved Tannis, et lille stykke øst for Hirtshals, hvorfor den også går under det uofficielle navn ”Tannis-testen”. Vi tror på vores produkter og på vores iderigdom, og vi ved, at det vil forme vores fremtid.

Vores salgsafdeling har åbent fra kl. 09.00 til kl. 17.30 i alle hverdage

Værkstedet er åbent mandag til fredag fra kl. 08.00 til kl. 16.00 og fredag til kl. 15.30

FIAT Holbæk

For yderligere info om Toftegaard Biler A/S

Fiat Holbæk Ring da Tlf. 59440540

Vi har alle de nye Fiat modeller i butikken i Holbæk.

Toftegaard Biler A/S / Fiat Holbæk / Subaru Holbæk

 

 

 

 

Ny Fiat 500e

“All-In” videoen er dedikeret til den nye 500 “La Prima”, med Leonardo Di Caprio i hovedrollen. Skuespilleren, som i over 20 år har engageret sig i, at bekæmpe klimaforandringer og forsvare biodiversitet. Stjernen og aktivisten har omfavnet filosofien fra den nye 500, og har ville tilbyde hans godkendelse for Fiat’s mission, ved at opfordre alle til at have et stort engagement til at handle imod klimaforandringer, rettet mod bæredygtighed: “We need to go all in," siger han i sin tale. Fiat accepterede udfordringen, inspireret af forandring og lysten til at give jorden en bedre fremtid, og tilbød den mest dyrebare juvel, ved at gøre 500 modellen helt elektrisk.

*

Fiat Tipo Cross

De nye udgaver af Fiats familiebiler Panda og Tipo kommer med mere teknologi, i flere varianter, med nye motorer – og med en helt ny crossover-udgave af Tipo.

Det nye modelprogram for både Tipo og Panda er nu præsenteret. De to modeller udgør tilsammen Fiats funktionelle biler til familien, og for at understrege deres slægtskab kommer de to modeller i tre forskellige temaer med de samme navne – nemlig Life, Cross og Sport. Alle udgaver henvender sig til familier og er skabt til en hverdag med børneafhentning, indkøb, transport til og fra arbejde og kør-selv-ferie. Men temaerne byder også på hver sin profil, og tilsammen med de forskellige udstyrsniveauer gør de Tipo og Panda til de mest demokratiske familiebiler på markedet.

*

Hybrid

Reduce your consumption up to 20%* with the new Fiat 500 Hybrid. The combustion Firefly 1.0 three cylinders engine is constantly supported by the 3,6 kW BSG system (Belt Starter Generator), supplying 70 hp in combined with less fuel usage. In fact, the electric system, not only guarantees more power and smoother starts, but also exploits deceleration and breaking to generate electric energy, recharging the 11 Ah battery. Finally, you can keep everything under control thanks to the intuitive TFT display that shows real time power erogation and battery status.

*

Byttepris

Beregn byttepris

Tryk ESC for at afslutte eller tryk her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required