Menu

Menu

Sprog SE UK PL
Ring Mail

Service

Autoriseret Fiat Service værksted i Holbæk

For fortsat at kunne imødekomme vores kvalitetsbevidste kunder og Fiats forventninger, har vi, på Tåstruphøj 44 i Holbæk, et moderne værksted med alt inden for teknologi og udstyr samt behagelige faciliteter til vores kunder. Vi er ydermere Holbæk, Odsherred og Roskildes områdets eneste autoriseret Fiat værksted. 

Venteområdet er med internetadgang, forfriskninger og mulighed for at slappe af foran et TV. Har man ikke mulighed for at vente på bilen, tilbyder vi naturligvis gratis lejebiler (se afsnit om lejebiler.
 
Vi har et veluddannet Fiat personale, som besidder den sidste nye viden inden for hver deres område, men ligeså vigtigt - altid går til opgaverne med overblik og engagement. Selvom vi er en virksomhed med vokseværk, holder vi stædigt fast i den personlige kundebehandling: Hver kunde - hvert sit behov - hver sin løsning. Vi har mennesker og ikke numre, som kunder. Med en grundlæggende holdning ”Vi leverer altid en standard, vi kan være bekendt, og vi vil altid gerne hjælpe dig.”

Gratis lånebil

Vi har Gratis lånebiler til alle vores faste kunder, hvor man kun skal betale for den obligatoriske selvrisiko på bilen, iht. Til kravet fra vores forsikring.

Byttepris

Beregn byttepris

Tryk ESC for at afslutte eller tryk her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required