TLF: +45 59 440 540

Hvad er privatleasing

Hvad er privatleasing

Hvis du privatleaser en bil, betyder det, at du får en bil stillet til rådighed mod, at du betaler en engangsydelse (udbetaling) samt en fast betaling hver måned. Størrelsen på engangsydelsen og den månedlige betaling afhænger af, hvilken bil du vælger, det antal kilometer du ønsker at køre og kontraktens løbetid. Det betyder, at når du har leaset en bil, må du som udgangspunkt kun køre et bestemt antal kilometer i henhold til leasingaftalen.

Det er derfor vigtigt, at du kender dit kørselsbehov, så leasingkontrakten kommer til at afspejle dit behov så godt som muligt. Det er dog sådan, at leasingsselskaberne ofte udbetaler penge, hvis du har kørt færre kilometer end det angivende antal i kontrakten, ligesom at det koster ekstra, hvis du har kørt flere kilometer.

Med i leasingkontrakten er kan der også være gratis service og værkstedsbesøg. Forsikring kan du få med i kontrakten eller du kan vælge selv at klare det med dit forsikringsselskab.

For uddybning af overstående skriv en mail til salg@toftegaardbiler.dk eller ringe til os på 59440540, vi vil gøre alt for at hjælpe vores kunder. 

 

Kontakt os

Skriv en besked til os, så finder vi bilen du mangler!

*
*
*
*
SEND
FANDT DU IKKE DET DU SØGTE - KLIK HER