TOFTEGAARD EXCLUSIVE

VI ER STOLTE AF AT KUNNE BYDE DIG VELKOMMEN I VORES BILHUS

Leasing af bil

Den mest almindelige form for erhvervsleasing, hvor du indgår en aftale, som giver dig direkte afskrivning af den månedlige ydelse. Samtidig har du også ansvaret for at finde en køber til bilen, når aftalen udløber. Du hæfter således også for et eventuelt tab, men du får selvfølgelig også overskudet.

Finansiel leasing giver mulighed for at få frigjort likviditet i virksomheden. Der er direkte afskrivning på den månedlige ydelse og minimale omkostninger sammenlignet med lån.

Ved flex-leasing leases bilen uden registreringsafgift, og der betales herefter registreringsafgift månedsvis for en ønsket periode. For at benytte denne løsning skal afviklingen kombineres med en finansiel leasingkontrakt gennem et leasingselskab.

En flex-leaset bil er meget nemmere at sælge efter endt leasing periode, da der ikke er afgift indeholdt i bilen. Det betyder også, at man uden besvær kan sælge den i udlandet, hvor der er et meget større køberklientel.

I modsætning til finansiel leasing tager leasingselskabet risikoen ved operationel leasing. Ved operationel leasing hæfter leasingselskabet for restværdien. Vedligeholdelse, service og andre løbende omkostninger er ofte inkluderet i leasingafgiften, men dette aftales individuelt.

Hvis du privatleaser en bil, betyder det, at du får en bil stillet til rådighed mod, at du betaler en engangsydelse (udbetaling) samt et fast beløb hver måned. Størrelsen på engangsydelsen og den månedlige betaling afhænger af bilen, antallet af kilometer der køres og kontraktens løbetid. Det er derfor en fordel, at kende sit årlige kilometerforbrug så godt som muligt. Det er dog altid muligt at tilkøbe yderligere kilometer, hvis behovet opstår.

Gratis service, værkstedsbesøg og forsikring kan i de fleste tilfælde indgå som en del af kontrakten. Det er ligeledes muligt, selv at stå for løbende vedligeholdelse og forsikring. Kig forbi, så finder vi sammen den optimale løsning.

Undgå beskatning af firmabil.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er rent faktisk muligt med de nye leasingformer.

Er du indehaver, eller ansat i et firma har du mulighed for at lave en Split-Leasing af din firmabil. Hvilket gør at du slipper for at blive beskattet af firmabilen. Med Split-leasing skal du ikke længere lade bilen stå på din arbejdsplads, men kan også køre i privat regi uden at blive beskattet.

Der skal blot føres kilometerregnskab, hvilket foregår automatisk med en monteret Uniq-Tracker. På denne måde fordeles bilens totale omkostninger mellem arbejdsgiver og medarbejder efter privat og erhvervsmæssig andel.

Reelt foregår det således, at der oprettes to leasingaftaler på den valgte bil. Én til firmaet og én til dig privat. Du betaler selv de udgifter der er forbundet med din private kørsel og firmaet betaler den andel, som foregår i firmaregi.

Metoden er fuldt godkendt af SKAT, og er et attraktivt alternativ til fri firmabil, idet medarbejderen har mulighed for at køre både bedre og billigere  – og arbejdsgiveren får en minimering af de totale omkostninger.

Der er mange fordele ved denne leasingform, blandt andet:

  • Mindre udbetaling end ved traditionel leasing

  • Lavere månedlig ydelse

  • Mindre kapitalbinding  – typisk 70%  mindre.

  • Mulighed for mindre leasingperiode -  helt ned til 3 måneder

  • Afskrivningsgrundlaget er ca. 1/3

  • Nemmere salg af bil efter endt leasing - bilen er fortsat uden dansk registreringsafgift

Kort sagt så tillader vi os at kalde os selv for leasing eksperter. Kig forbi, ring eller skriv vi kan med garanti hjælpe.

Kontakt os

Skriv en besked til os, så finder vi bilen du mangler!

*
*
*
*
SEND
FANDT DU IKKE DET DU SØGTE - KLIK HER